Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 14932 vizualizari

 

Un preparat rapid şi gustos!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviţi
  • 150 g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 8 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă:

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe  şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.

Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.

Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.

Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ianculubita 1

14.02.2013, 17:18

Ce bine arata si ce duna trebuie sa fie!!

Sim0na 1

14.02.2013, 20:40

Super arata!!! Sa nu mai spun ca-i si foarte bun!

AnyCostescu 1

09.03.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron